• Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  Reaxions
  Επρόκειτο να το χρησιμοποιήσω για μια πλάκα φραγής σε έναν κινητήρα, αλλά κατέληξε να χρησιμοποιεί αλουμίνιο 8 χιλιοστών, αντ 'αυτού, καθώς είναι πιο εύκολο να κόψει, να διαμορφώσει και να τρυπήσει, αλλά αυτό είναι ποιοτικό SS και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω σε άλλο έργο.
 • Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  T. F.
  Είναι αυτό που είναι. Τι άλλο μπορεί να ειπωθεί πραγματικά;Έχω παραγγείλει δύο από αυτά.Και τα δύο έφτασαν συσκευασμένα πολύ καλά. Χωρίς στρέβλωση, κάμψεις ή γρατσουνιές.Συνιστάται!
 • Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  DMann
  Η διαδικασία αγοράς ήταν εύκολη και αποδοτική, και εκτίμησα την έγκαιρη παράδοση της διαταγής μου. Συνολικά, μια μεγάλη εμπειρία.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Jenny
Τηλεφωνικό νούμερο : 15261627657
whatsapp : +8615261627657

Βάρος κύλινδρου 3-8 τόνων Ζυγισμένος κύλινδρος χάλυβα με μηδενικό σπάνγκελ

Place of Origin jiangsu
Μάρκα Galvanized Steel
Model Number Q195, Q215,Q235,Q345,ST37, A36,45# ,16Mn, SPHC,SGCC,CGCC

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Πακέτο μεταφοράς Τυποποιημένος πλόιμος συσκευασία-ξύλινος Υλικό όνομα ΓΣΚΚ+Ζ / DX51Δ+Ζ
Όροι ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, CFR, C&F, EXW, FCA Θερμότητα Τ3 - Τ8
Δάχος 0.12mm2.0mm Επικάλυψη Zn 40-200g/m2
Σχήμα Σπείρα χάλυβα, λουρίδες χάλυβα, επίπεδο φύλλο Υπηρεσία Κόψιμο
Υψηλό φως

μηά γαλβανισμένη πούλια σπείρα χάλυβα

,

Μηδενικός σφραγίστης

,

0.12mm γαλβανισμένη σπείρα χάλυβα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Επισκόπηση του προϊόντος: Ζυγισμένη τροχιά από χάλυβα

Το γαλβανισμένο σίδερο είναι ένα είδος προϊόντων χάλυβα που έχει υποβληθεί σε διαδικασία γαλβανισμού για να βελτιωθεί η αντοχή του στη διάβρωση και την αντοχή στη διάβρωση.Χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η κατασκευήΤο παρακάτω είναι μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών και των χαρακτηριστικών του προϊόντος:

Υπηρεσία: Κόψιμο

Το τσιμεντωμένο ατσάλι μας έρχεται με μια υπηρεσία κοπής, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος και το σχήμα του κυλίνδρου σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.Αυτό εξασφαλίζει την τέλεια προσαρμογή στο έργο σας και μειώνει την ανάγκη για πρόσθετη επεξεργασία.

Δάχος: 0,12 mm-2,0 mm

Το γκάλβανισμένο ατσάλι μας είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα πάχους, από 0,12 mm έως 2,0 mm. Αυτό επιτρέπει ευελιξία στις εφαρμογές και παρέχει μια κατάλληλη επιλογή για διάφορα έργα.

Τεχνική: Ζεστή/ψυχρή έλαση

Οι ζεστές τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ οι ψυχρές τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες τυλιγμένες σε θερμοκρασία δωματίου.Και οι δύο τεχνικές οδηγούν σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σχήμα: Σιδηροτροχείο, Σιδηροειδείς λωρίδες, επίπεδο φύλλο

Τα καλώδια μας μπορούν να παραχθούν σε διάφορα σχήματα, συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων, των ταινιών χάλυβα και των επίπεδων φύλλων.καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα έργων.

Τεχνική: Ψυχρά τυλιγμένα

Το τσιμεντωμένο ατσάλι μας κατασκευάζεται με την τεχνική της ψυχρής έλασης, η οποία περιλαμβάνει το να περνάει το ατσάλι μέσα από μια σειρά κυλίνδρων σε θερμοκρασία δωματίου.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο απαλό και ισχυρό προϊόν με καλύτερη τελική επιφάνεια και ακρίβεια διαστάσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Συνεχή ζεστή έλξη γαλβανισμένου χάλυβα: Το προϊόν μας επικαλύπτεται συνεχώς με ψευδάργυρο ενώ περνά από μια διαδικασία ζεστή έλξη γαλβανισμού.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό στη διάβρωση προϊόν.
 • Ζεστό Ζαλβανισμένο Στυλοκύλινδρο: Το ζαλβανισμένο στυλοκύλινδρο μας βυθίζεται ζεστό σε λιωμένο ψευδάργυρο, το οποίο δημιουργεί ισχυρό δεσμό μεταξύ της επικάλυψης ψευδάργυρου και του βασικού χάλυβα.Αυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση.
 • Ηλεκτρικά Ζυγισμένη Σιδηροτροχιά: Το προϊόν μας μπορεί επίσης να είναι ηλεκτροζυγισμένο, όπου εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα ψευδαργύρου χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό ρεύμα.Αυτή η διαδικασία είναι ιδανική για λεπτότερα φύλλα και παρέχει μια ομαλή και γυαλιστερή φινίρισμα.
 • Επιχρισμός από ψευδάργυρο: Η ζυγισμένη τροχιά μας είναι επιχρισμένη με ένα στρώμα ψευδάργυρου, το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικό φράγμα ενάντια στη σκουριά και τη διάβρωση.
 • Ανθεκτικότητα στη διάβρωση: Με επικάλυψη ψευδαργύρου, η γαλβανισμένη ατσάλινη περιστροφή μας είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη διάβρωση, καθιστώντας την ιδανική για εξωτερικά και σκληρά περιβάλλοντα.
 • Υψηλή αντοχή: Το τσιμεντωμένο ατσάλι μας είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ατσάλι, το οποίο το καθιστά ισχυρό και ανθεκτικό.
 • Χαμηλό κόστος: Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα χάλυβα, το τσιμεντωμένο ατσάλι μας είναι σχετικά χαμηλό κόστος.
 • Εύκολο στο σχηματισμό: Το τσιμεντωμένο ατσάλι μας είναι εύκολο στο σχηματισμό και μπορεί να λυθεί, να κοπεί και να συγκολληθεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Συνολικά, το γκάλβανοποιημένο ατσάλι μας είναι ένα ευέλικτο και ανθεκτικό προϊόν που προσφέρει πολλά οφέλη.μπορεί να καλύψει τις ειδικές ανάγκες του έργου σαςΗ αντοχή της στη διάβρωση, η υψηλή αντοχή και το χαμηλό κόστος την καθιστούν δημοφιλή επιλογή σε διάφορες βιομηχανίες.Επιλέξτε το τσιμεντωμένο ατσάλι μας για το επόμενο έργο σας και βιώστε την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση.

Πρόκειται για μια αναδυόμενη εταιρεία γαλβανισμένου και γαλβαλικού χάλυβα, φύλλου κασσίτερου, φύλλου θερμού και κρύου έλασης, ppgi ppgl που ενσωματώνει την παραγωγή, την προμήθεια, τις πωλήσεις και την εξαγωγή.Μετά από χρόνια ανάπτυξης και βελτίωσηςΕίναι ένας μεγάλος όμιλος βιομηχανίας PPGI, γαλβανισμένου χάλυβα, χάλυβα άνθρακα που ενσωματώνει τήξη, επεξεργασία, εγχώριο εμπόριο, εισαγωγή και εξαγωγή.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία εφαρμόζει πάντα την πολιτική της "πρώτης πίστωσης, προηγμένης υπηρεσίας, δέσμευσης, πελάτη πρώτα", τηρώντας την εταιρική φιλοσοφία της "διαχείρισης ακεραιότητας,αμοιβαίο όφελος, και κοινή ανάπτυξη", ακολουθώντας την "υψηλή ποιότητα, εύλογη τιμή και τέλεια υπηρεσία"

  • Galvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised PipesGalvanized Steel Strip Gi Tape Gp Slit Coil for Galvanised Pipes