Γραμμή Παραγωγής

Η προδιαγραφή προϊόντων είναι: πάχος 2,0~ 12.7mm, πλάτος 800 τόνοι βάρους Max30 ρόλων ~ 1600mm. Η κατασκευή της δεύτερης γραμμής παραγωγής κρύου κυλίσματος άρχισε την 1η Δεκεμβρίου 2013, και ολοκλήρωσε και έβαλε σε λειτουργία το Μάρτιο του 2015. Υπάρχουν κυρίως δύο μύλος 20 ρόλων sengiel (ZRM), μια ανοπτώντας γραμμή παραγωγής παστώματος (CAPL), ένα σύνολο μονάδας προετοιμασιών σπειρών χάλυβα (CBL), ένα σύνολο διαμήκους μονάδας κουράς (STL) και έξι σύνολα εξοπλισμού κυλίνδρων. Συσκευασία σπειρών (συσκευασία σπειρών) 1 σύνολο. Η προδιαγραφή προϊόντων του εργοστασίου είναι (0.3~5.0) * (1000~1600) χιλ. Εισαγάγαμε DMS 20 της Γαλλίας - κυλήστε sendzimir το μύλο Εξοπλισμός CAPL όλοι τη Γερμανία, την Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που εισάγονται από. Η μηχανή συγκόλλησης λέιζερ της γραμμής παραγωγής χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη βιομηχανία ανοξείδωτου της Κίνας. Αφαιρέστε το λίπος τον εξοπλισμό εγκαταστάθηκε για να εξασφαλίσει παραγωγή πολυ-χάλυβα. Η εφαρμογή ανοικτής γραμμής SPM και TL μείωσε αποτελεσματικά το κόστος παραγωγής. Η πλάτη - το προϊόν ακολουθίας συσκευάζεται στην πλήρη αυτόματη σπείρα χάλυβα.
Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου του σωλήνα ανοξείδωτου, του πιάτου ανοξείδωτου, του φραγμού ανοξείδωτου, της σπείρας ανοξείδωτου, του ανοξείδωτου γύρω από το φραγμό, του τετραγωνικού σωλήνα ανοξείδωτου, της ανοξείδωτης ι-ακτίνας, του ανοξείδωτου χάλυβα γωνίας, του καναλιού ανοξείδωτου, του κράματος Hastelloy, κ.λπ. Η επιχείρησή μας έχει τον πιό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής που εξασφαλίζουν την πιό συμφέρουσα ποιότητα των προϊόντων. Με βάση ιδιαίτερα τα ποιοτικά προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία, πρέπει να αναπτύξουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ινδία, Ιράν, Ντουμπάι, Ιράκ, Βιετνάμ, Ιρλανδία, Singapore&n bsp , και ούτω καθεξής. Οι προδιαγραφές είναι πλήρεις και η τιμή είναι ευνοϊκή. Η επιχείρησή μας μπορεί να διατάξει τις διάφορες μεταβλητές προδιαγραφές εξ ονόματος των πελατών. , τα ειδικά υλικά προϊόντα χάλυβα, μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας, διατάζοντας γρήγορα.

OEM / ODM

Η προδιαγραφή προϊόντων είναι: πάχος 2,0~ 12.7mm, πλάτος 800 τόνοι βάρους Max30 ρόλων ~ 1600mm. Η κατασκευή της δεύτερης γραμμής παραγωγής κρύου κυλίσματος άρχισε την 1η Δεκεμβρίου 2013, και ολοκλήρωσε και έβαλε σε λειτουργία το Μάρτιο του 2015. Υπάρχουν κυρίως δύο μύλος 20 ρόλων sengiel (ZRM), μια ανοπτώντας γραμμή παραγωγής παστώματος (CAPL), ένα σύνολο μονάδας προετοιμασιών σπειρών χάλυβα (CBL), ένα σύνολο διαμήκους μονάδας κουράς (STL) και έξι σύνολα εξοπλισμού κυλίνδρων. Συσκευασία σπειρών (συσκευασία σπειρών) 1 σύνολο. Η προδιαγραφή προϊόντων του εργοστασίου είναι (0.3~5.0) * (1000~1600) χιλ.

Ε & Α

Η επιχείρησή μας έχει τον πιό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής που εξασφαλίζουν την πιό συμφέρουσα ποιότητα των προϊόντων. Με βάση ιδιαίτερα τα ποιοτικά προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία, πρέπει να αναπτύξουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία στις ΗΠΑ, Γερμανία, Ινδία, Ιράν, Ντουμπάι, Ιράκ, Βιετνάμ, Ιρλανδία, Singapore&n bsp , και ούτω καθεξής. Οι προδιαγραφές είναι πλήρεις και η τιμή είναι ευνοϊκή. Η επιχείρησή μας μπορεί να διατάξει τις διάφορες μεταβλητές προδιαγραφές εξ ονόματος των πελατών. , τα ειδικά υλικά προϊόντα χάλυβα, μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας, διατάζοντας γρήγορα.

Αφήστε ένα μήνυμα